איך להכין מלפפונים חמוצים במלח

במטבח הישראלי יש המון מתכונים מנצחים, שעוברים מדור לדור ומאפשרים לנו ליצור תרבות הנפש המבוססת על אוכל טעים מכל רחבי העולם.

יחד עם זאת יש מתכון אחד מנצח שתמיד כיף להכין ותמיד כיף לאכול, בגלל שהוא כל כך יומיומי ופשוט אבל בה בעת הוא גם חלק אינטגרלי מכל ארוחה משפחתית.

מלפפונים חמוצים במלח זה ה-דבר, השדרוג האולטימטיבי והטעם הכי ישראלי שיש.

כך שאתם ממש רוצים לדעת איך להכין מלפפונים חמוצים במלח ויפה שעה אחת קודם.

ברשת מסתובבים המון מתכונים, של אנשים פרטיים ושפים גדולים, ואחרי בדיקה מעמיקה שלהם, יצרנו את המדריך המלא למלפפונים חמוצים במלח, בדיוק כמו שאמא שלכם הייתה מכינה.

 

שלב 1: בחירת חומרי הגלם המושלמים

אין מתכון טוב בלי חומרי גלם מנפחים. זה הוא כלל פשוט ויסודי שאתם צריכים להכיר כבר בשלבים הראשונים שלכם במטבח.

ולכן, גם כאשר אתם רוצים להכין מלפפונים חמוצים במלח, השלב הראשון והחשוב ביותר של תהליך העבודה הוא חיפוש אחרי המלפפונים הכי טעימים והכי טריים שאפשר למצוא.

היום, יותר מאי פעם, כל אחד יכול להזמין משלוחי ירקות אונליין ולקבל עד לבית מתי שתרצו את המלפפונים המיוחדים של היצרנים הישראלים הכי טובים שיש. אבל לא רק מלפפונים צריך, אלא גם שום, בצל, שמיר וגם פלפלים חריפים.

אז לפני שאתם מתחילים להכין את המלפפונים שלכם, תוודאו שיש לכם את כל החומרים ואם לא תזמינו מה שחסר.

 

שלב 2: ההכנה והתבלינים

היופי בתהליך ההכנה של מלפפונים חמוצים במלח הוא שלא צריך מתכון מסובך ולא צריך להשקיע המון שעות של עבודת הכנה במטבח.

  • את המלפפונים שהזמנתם באינטרנט, ביחד עם כל שאר הירקות (שום, בצל, שמיר ופלפל אדום חריף אחד), הכניסו אל תוך צנצנת זכוכית גדולה.
  • בהתאם לכמות המלפפונים שאתם מעוניינים להחמיץ, הוסיפו מלח בשיעור של 3 כפות לכל מלפפון. גם כאן, שיקול הדעת הוא שלכם.
  • יש מי שאוהב מלפפונים חמוצים מאוד מלוחים ויש מי שעדיף לוותר על כמויות המלח ולתת לה מלפפון להיות טבעי יותר.
  • לבסוף, מלאו את הצנצנת במים ואטמו אותה.

 

מתחתנים בקיץ הבא? בואו לגלות כמה תעלה לכם מנה בצפון.

 

שלב 3: תנו לזמן לעשות את שלו

למען האמת, בשביל להצליח להכין מלפפונים חמוצים במלח, לא צריך להיות גאון הדור.

כעת, כל שנותר לכם לעשות הוא להניח את הצנצנת עם המלפפונים על עדן החלון ולחכות. כמה זמן? ובכן, הכל תלוי במידת ההחמצה שלה אתם מצפים.

אבל העיקרון הוא פשוט – כמה שיותר זמן, כך הטעם יהיה יותר טוב.

יחד עם זאת, ברגע שבו החלטתם שאפשר לאכול את המלפפונים, דעו כי תהליך ההחמצה נפסק ואתם צריכים לאכול את המלפפונים תוך כמה שבועות.

אחרת, הם ירקיבו ואתם תפספסו את כל העבודה הקשה שלכם.

חמוצים במלח

תוכן עניינים
מצאתם את מה שחיפשתם ? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
כתבות נוספות שעלולות לעניין אתכם
גידור איכותי
לבית ולגינה
4 סוגי גדרות עץ לבית פרטי

גדרות עץ לבית פרטי הן לא רק לשם ביטחון והגנה על הבית. הן מהוות גם אלמנט עיצובי לגינה ולנראות החיצונית של הבית. המאמר יפרט 4 סוגי גדרות עץ לבית הפרטי.